Trabzon’da Yerel Secimler Yaklaşırken
15/10/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Trabzon’da Yerel Secimler Yaklaşırken


Åžimdi yerel secimler yaklaşırken aday adayları çıkmaya baÅŸladı.Kimin faydalı olucagı yanısıra ben.bemim,benim partimin adyalrı olsunda kim olursa olsun sesleri çıkmaya baÅŸlıçak.

Trabzon BüyükÅŸehirde mevcut baÅŸkan suskunluÄŸunu devam ettirirken ileçelerde suskunluÄŸunu koruyor.Mevcut iktidar partisi acısından.

Trabzon’da mevcut baÅŸkanın ve AKP’nin adaylarını bekliyor muhalefet partileri .Adaya göre aday çıkarıçakları tahmin ediliyor.

Mahalle muhatrlıklarında ise aday adayları şımdıden doÄŸal olarak çalışmalarına baÅŸladı.

Bırazda ÅŸunu düÅŸünelim mevcut yöneticilerin ne yaptıklarını ve verdikleri sözlerini yerine getirebildilermi?

BüyükÅŸehir  olduÄŸumuzda ne bekledik ne bulduk;beklediÄŸimiz iÅŸsiz genler iÅŸ buluçak ,mütün mahallelere eÅŸit hizmet gidecek,yerel yönetimle il yönetiminin uyumlu çalışmasını bunu örnekleyelim secemen ilçe belediye baÅŸkanından misalen evine su baÄŸlançak onu istiyor baÅŸkanın cevabı bu yetki benim elimden alındı falan kiÅŸinin yanına git.Yanına gittiÄŸi adam da benim baÅŸkanım o deÄŸil BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı veya TÄ°SKÄ° müdürü arasın diyor.Yanı seçmenin isteÄŸine cevap olamıyor.

Ä°lçelerde su ve emlek ücretlerine gelen zamlara ne demeli,

Mahalli yol ve tahli yol ayrımıda var biri ilçe belediyeye ait diÄŸeri büyükÅŸekir belediyesine yanı uyuÅŸmazlık var,

Ulaşımda aynı sıkıntı var yine misal vereyim ben Araklı Bahçeçik mahallesinde yaşıyorum benim mahalleme neden belediye servis vermiyor,ben vergimi veriyorum,büyükÅŸehire oyumu veriyorum,Bahçeçik’i misal verdim bütün mahaller için geçerlidir.

Beldeler ÅŸimdiki mahalleler elinden araç ekipmanları, personeli  ve kurulu binaları elinden alındı ÅŸimdi yolu yapıaçak,suyu yapılacak,çöpü alınaçak baÅŸkalarından istiyorlar onlarda gelecek veda yapıçaklar.Birde sitem yiyorlar siz Belde idiniz neden yolunuzu suyunuzu bitirmediniz ,bitirseydiniz….

Birde mevcut yönetimle zıtsanız bu ayrı bir sorun bunu bir düÅŸünün…

Daha güzel bir Trabzon için siyasi üstü düÅŸünelim,biri kazanıçak ama Trabzon kaybetmesin….


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°