Trabzonspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor
08/11/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Trabzonspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor


Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz’ın 71.dakikada diÅŸarı alınmasına tepki gösteren Burak Yılmaz Malatyaspor karşılaÅŸöası kadrosuna alınmadı.Trabzonspor yönetimi napmak istediÄŸini açıklasın da biz taraftarlar rahat bir nefes alsın.Taraftarların tek derdi takımın galibiyet alması.Yanı iyi bir futbolla 3 puan alması.

Trabzonspor taraftarı oynanan maçı almışsa takımı hafta taraftarın keyfi yerinde olur.YenilmiÅŸ ise o hafta taraftarın moralı bozuk olur.Yanı Trabzon ÅŸehri Trabzonspor ile yatar kalkar.Biz taraftarlar ÅŸampıyon olmak istiyoruz.Tek derdimiz ÅŸampiyonluk.

Yönetim Burak Yılmaz’a ceza verdi Burak Yılmaz taraftardan özür diledi.Daha ne yapsın Burak Yılmaz.Bir sporcu 71.dakikada fizyolojik deÄŸerlerinin normal insanın degerınden 2 kate yakın farklılık gösterir. Budurum onun piskolojisinide etkiler.Bu sadece Burak Yılmaz için geverli deÄŸil bütün sporcular için geçerlidir.Kızarak sahadan çıkmış hatalı çünkü o profesyonel bir sporcu ,hatasını karşılığında 500 bin TL para cezası ve özür diledi taraftardan yeter Yöneticiler Yeter .Türkiye’nin en iyi forfeti Trabzonspor’da siz bunun kıymetini bilmiyorsunuz.Bıraz düÅŸünün…

Burak yılmazı kırarak yıpratarak Ahmet Ağaoğlu belki kendisi forvetde oynamak isyiyor?

Burak Yılmaz ile Ünal Karaman’ın bu olayla arasını açmayamı çalışıyorsunuz?

Bu seon Trabzonspor’un ikisinede ihtiyacı var.

Ben ve taraftar Trabzonspor’un ÅŸampıyon olmaını görmek istiyorum.

Yönetim ise düÅŸmüÅŸ kendi cikarlarının derdine.

Gitdiğinizde arkanızdan ıyı konuşalım.

Trabzonspor kimsenin babasının malı deÄŸil Ahmet AÄŸaoÄŸlu duy…..


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°