Bayburt İl Özel İdarespor’da Neler Oluyor
08/11/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Bayburt İl Özel İdarespor’da Neler Oluyor


Tff 3.liÄŸ 3.grupda mücadele eden Bayburt Ä°l Özel Ä°darespor lider konumunda an yakın rakibi Corum Belediyespor’a 6 puan fark etmışken Bülent Demirkanlı ile yollarını ayırmasına anlam vermek mümkündeÄŸil.BaÅŸerılı hoca ile takım neden yollarını ayırır.En yakın rakibine 6 puan fark atmışken bu hamle takıma zarardan baÅŸka bir ÅŸey vermez.

Bayburt Ä°l Özel Ä°darespor  apar topar UÄŸur BalcıoÄŸlu ile anlaÅŸdığını duyurdu.UÄŸur BalcıoÄŸlu Yönetimle anlaÅŸamadı ve yönetim tekrar apar topar Ferruh Özgün ile anlaÅŸdığını duyurdu.Ä°yi giden bir takımın hocası deÄŸiÅŸiyor yerine gelen hoca bu görevi kabul ediyor? Buda soru iÅŸareti.Çünkü budurumdan ÅŸu anlaşılıyor Yönetim BaÅŸarıyı sahiplenmek istiyor.Yarın Ferruh Özgün ilede ansıznı ayrıla bilir.

Bülent Demirkanlı BaÅŸarılı bir Teknik Direktör iyide bir takım kurmuÅŸ ve liÄŸin 11.haftasında enyakın takıpcisine 6 puan fark ile 1.sırada yeralan takımı bıraktı.

Bunuda söyleyeyim her  Teknik Direktör  6 puan öndeki takımda çalışmayı ister ama.Bu puan farkını koruyarak ÅŸampıyon etmek önemli.

Bayburt Ä°l Özel Ä°darespor’a baÅŸarılar….


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°