Trabzonspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor
12/11/2018
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Trabzonspor Yönetimi Ne Yapmaya Çalışıyor


Ben yine aynı sözümdeyim bu mesele çıkmaz hal alıyor.Yönetim kendi hatasını futbolcu ve hocalara yıkmaya çalışıyor.Ben Burak Yılmaz’ın alınmasında baÅŸtan karşıydım,Onur Kıvrek’ın Trabzonspor’da bulunmasını istemeyen biriyim.Åžato gibi bir Trabzonspor’da efsaneyi kovdurdu,o dönem iyi bir kadro kurulmuÅŸdu ama maÄŸlesef Kalecımız Onur Kıvrak yıktı döktü.

Åžunu da ekleyim iyi bir kaleci bir puandır ama Onur Kıvrak maalesef gol yemek için idman yapar gözüküyor.

Ama bu ÅŸekil sezon başında kodro dışı bırakmak kesinlikle doÄŸru deÄŸil Yöneticiler hata ediyor.

Burak Yılmaz meselesi ise KiÅŸisel mesele edilmemesı gereken bir mesele,ben alınmasını ıstemedım ama alındı.Türkiye’nin en iyi golcüsü,Burak Yılmaz’ın bu ligde 15-20 golü var.Bir sporcudan ne beklebir perfermans oda onda var.

Sporcunun idman saatı haricindeki davranışı kendi meselesi ne benim nede bir baÅŸka kiÅŸinin.Taraftar futbolcunun maçdaki performansıyla ilgilensin.

Yerel Medya,Sosyal Medya,Taraftar el ele verdiler önce Burak Yılmaz’ı yediler.Åžimdi ona birde piyango eklediler.

Åžimdi sıra Ünal Kahraman’da lütfen biz medya ve sanal medyacı arkadaÅŸlar takımı kendi haline bırakalım ki Åžampiyonluk yaşıyalım.

Yönetim ise sezon başı gönderemedıgı Burak Yılmaz’ı kadro dışı bıraktı.Birde piyangosu çıktı Onur Kıvrak.

Yöneticiler ne yapmak istiyor.Burak Yılmaz’ın yerine topmu oynamak istiyorlar.Gerci Ahmet AÄŸaoÄŸluna yakışır,belkide hayaliydi futbolcu olmak.Ama Burak Yılmaz’ın atdığı golun yarısını atıcak…..


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°