Lastik-İş Sendika Başkanı Karacan, Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti
13/11/2018
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Lastik-İş Sendika Başkanı Karacan, Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

LASTÄ°K-Ä°ÅŸ Genel BaÅŸkanı Abdullah Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan lastik fabrikasına ziyarete gittiÄŸi sırada silahlı saldırıya uÄŸradı. Abdullah Karacan ile birlikte ismi öÄŸrenilemeyen bir kiÅŸi yaralandı.

Ağır yaralanan Abdullah Karacan ve diÄŸer yaralı, Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah Karacan'ın hayati tehlikesinin bulunduÄŸu öÄŸrenildi.

DÄ°SK'e baÄŸlı Lastik-Ä°ÅŸ Sendikası'nın Genel BaÅŸkanı Abdullah Karacan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı silahla vurularak ağır yaralandı. Karacan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan Bilgiye göre olay, saat 12.00 sıralarında Arifiye ilçesinde bulunan bir lastik fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karacan ve bir kiÅŸi henüz belirlenemeyen sebepten dolayı silahla vuruldu. YaÅŸanan olay sonrasında sendika baÅŸkanı ağır yaralandı.Ağır yaralanan Abdullah Karacan ve yaralanan kiÅŸi Sakarya EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdullah Karacan'ın tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı.

Olayla İlgili soruşturma başlatıldı.