Vali Ustaoğlu Turizmciler ile Görüştü
15/12/2018
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Vali Ustaoğlu Turizmciler ile Görüştü

Trabzon'da turizmle ilgili kurumların temsilcileri Turizm DeÄŸerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi, yeni sezon öncesinde görüÅŸ alışveriÅŸinde bulundu.

Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸlu baÅŸkanlığında düzenlenen toplantıya Trabzon Ä°l Kültür ve Turizm Müdürü Ali AyvazoÄŸlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları BirliÄŸi (TESOB) BaÅŸkanı Metin Kara, TÜRSAB Yöre Temsil Kurulu BaÅŸkanı Volkan Kantarcı, turizmle ilgili kamu kurumu temsilcileri, dernek ve kuruluÅŸlar ile otel yöneticileri ve diÄŸer ilgililer katıldı. Toplantıda Trabzon ve bölge turizminin son durumu deÄŸerlendirildi. Geçen yıl yapılan çalışmalar ve yöne sezon hazırlıkları konularında görüÅŸ alışveriÅŸinde bulunuldu.

TESOB BaÅŸkanı Metin Kara, turizmde büyük bir yükseliÅŸ yakalayan Trabzon'da bu hareketin sürmesi için tüm kurumların üzerine düÅŸen görevleri yerine getirmesi gerektiÄŸini vurguladı. Kara, "Biz de TESOB olarak uyguladığımız projeler ve yürüttüÄŸümüz çalışmalarla turizme destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle hizmet sektöründeki kalitenin yükseltilmesi noktasına önem veriyoruz" dedi.