Samsunspor’da İlk Yarıda Neler Oldu
22/12/2018
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Samsunspor’da İlk Yarıda Neler Oldu

Tarihinde ilk kez Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Samsunspor, ilk yarıyı 37 puanla üçüncü bitirerek son 10 yılın en iyi sezonunu geçirdi. Kırmızı-beyazlı takımda Erhan Kartal en çok forma giyen oyuncu olurken, Bahattin Köse’de 8 golle takımın gol kralı oldu.

 Samsunspor'da Kim Nekadar Top Oynadı;

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 2018-2019 sezonunda Yılport Samsunspor’da Erhan Kartal bu sezon ilk yarısında en fazla sahada kalan isim olarak öne çıktı. Ligde toplam 22 futbolcunun görev aldığı kırmızı-beyazlı takımda Erhan Kartal geride kalan 17 maçın 16’sında forma giyerek bin 439 dakika sahada bulundu. Kırmızı-beyazlı ekipte Erhan Kartal’ı, 16 maçta bin 349 dakika oynayan kaptan SavaÅŸ Yılmaz ve 16 karşılaÅŸmada bin 294 dakika sahada kalan Ä°lyas Kubilay Yavuz takip etti. Kırmızı-beyazlı takımda ligin ilk yarısında en az süreyi bir maçta 39 dakika ile Metincan Cici alırken, kadroda bulunan oyunculardan Hasat Konya, Berat Boz, Furkan Yıldırım hiçbir maçta tercih edilmedi.

Samsunspor'da Kim Nekadar  Gol Attı;

TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta sezonun ilk yarısında Samsunspor’un en skorer ismi Bahattin Köse oldu. Kırmızı-beyazlı takımın sezon başında renklerine dahil ettiÄŸi Bahattin Köse forma giydiÄŸi 12 maçta 8 kez aÄŸları havalandırdı. Bahattin Köse’yi, 7 golle de Samet Asatekin takip etti. Kırmızı-beyazlı ekipte 3’er golle Erhan Åžentürk ve Ä°lyas Kubilay Yavuz, 2 golle OÄŸuz Gürbulak, birer golle de Ercan Yazıcı, Erkam ReÅŸmen, SavaÅŸ Yılmaz, Ä°rfan BaÅŸaran ve Muhammet BeÅŸir skora katkı saÄŸladı.

Samsunspor'da kimler kırmızı ve sarı kart gördü;

 

Yılport Samsunspor’da Ligin ilk yarı maçlarında SavaÅŸ Yılmaz 9 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Kırmızı-beyazlı takımda Erhan Kartal’a 1 kırmızı ve 3 sarı kart gösterildi. Yılport Samsunspor’da Samet 4, Åžahin, Erkam, Canberk, Ä°rfan ve Bahattin 3’er, Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Ä°shak, OÄŸuz ve Muhammet 2’ÅŸer ve Nuri, Okan, Erhan Åžentürk, Enes ve Ramazan’da birer sarı kart gördü.