"ORDU'YA 3. LİG'DE BORÇSUZ BİR TAKIM BIRAKIYORUZ"
16/04/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

"ORDU'YA 3. LİG'DE BORÇSUZ BİR TAKIM BIRAKIYORUZ"

Yeni Orduspor Kulüb BaÅŸkanı  Faruk Zavalsız Haziran ayında yapılacak olaÄŸan genel kurulda aday olmayacağını söyledi. 
“Her ÅŸey Ordu için” sloganıyla çıktıkları yolda, Ordu iline 3. Lig’de bir takım bırakacaklarını ifade eden Zavalsız, “Yönetim Kurulumuzla birlikte yeni dönemde aday olmayacağız.” dedi.

BAYRAÄžI DAHA YUKARI TAÅžIMAK Ä°STEYENLER Ä°ÇÄ°N ADAY DEĞİLÄ°Z

Yeni Orduspor Kulübü BaÅŸkanı Faruk Zavalsız yaptığı açıklamada, “Bal Ligi’nden aldığımız kulübümüzü, 3. Lig’e taşıyarak, Ordu’muza yeni bir profosyonel takım kazandırdık. Haziran ayında kulübümüzün olaÄŸan genel kurul toplantısı var. Yönetime talip olmak isteyenlerin önünü açmak, bayrağı daha yukarı taşımak isteyenler için genel kurulda, yönetim kurulundaki arkadaÅŸlarımızla birlikte aday olmayacağız” diye konuÅŸtu.

ENVER YILMAZ’A TEÅžEKKÜR

Yeni Orduspor Kulübü BaÅŸkanı Faruk Zavalsız, “Bizlerden hiçbir zaman desteÄŸini esirgemeyen ve Ordu’ya 3. Lig’de bir takım kazandıran Ordu BüyükÅŸehir Belediyesi Kurucu BaÅŸkanımız Sayın Enver Yılmaz’a bugüne kadar verdiÄŸi maddi ve manevi desteklerden dolayı teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Ordu’muza kazandırdığı ve 3. Lig’de olması nedeniyle Yeni Orduspor’un kullandığı çift antrenman sahalı, Süper Lig ekiplerinde bile olmayan tesislerimiz, Türkiye’de örnek gösterilmektedir. Yeni Ordu Stadı’nın yapımı için verdiÄŸi emekler, Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Amatör futbol sahaları, tenis kortları, ilçelere kazandırdığı spor tesisleri gibi, spora yaptığı büyük yatırımlarla Ordu’da sporun geliÅŸmesine her zaman destek vermiÅŸtir” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ORDU’YA SIFIR BORÇSUZ BÄ°R TAKIM BIRAKIYORUZ

Yeni Orduspor’un mali yapısıyla ilgili de bilgi veren BaÅŸkan Faruk Zavalsız, “Ä°ki yıl Bal Ligi, iki yıldan bu yana da 3. Lig’de mücadele eden Kulübümüzü sıfır borçla, yönetime talip olmak isteyen arkadaÅŸlarımıza devredeceÄŸiz. Ä°dari ve sportif anlamdaki yaptığımız çalışmalarla, kulübümüzü Türkiye’de 3. Lig statüsünde her futbolcunun futbol oynamak istediÄŸi kurumsal bir yapıya dönüÅŸtürdük. Biz, “Her ÅŸey Ordu için” sloganıyla elimizi deÄŸil, kafamızı taşın altına soktuk ve ilimize 3. Lig’de sıfır borçsuz bir takım kazandırdık. Ben ve yönetim kurulu arkadaÅŸlarım, Haziran ayında yapılacak kongrede aday olmayacağız ancak her zaman kulübümüzde görev almak isteyen arkadaÅŸlarımızın yanında olacağız.” diye sözlerini tamamladı.