2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı, Vali İsmail Ustaoğlu’nun Ders Zilini Çalmasıyla Başladı.
09/09/2019
murat
0 yorum
PAYLAÅž

2019-2020 Eğitim – Öğretim Yılı, Vali İsmail Ustaoğlu’nun Ders Zilini Çalmasıyla Başladı.

2019-2020 EÄŸitim – ÖÄŸretim Yılı, Vali Ä°smail UstaoÄŸlu’nun Ders Zilini Çalmasıyla BaÅŸladı.

154 Bin 300 ÖÄŸrenci Ders Başı Yaptı

Çarşıbaşı Gazi Ä°lkokulu’nda düzenlenen açılış törenine, Trabzon Valisi Ä°smail UstaoÄŸu, Trabzon Milletvekili Bahar AyvazoÄŸlu, Çarşıbaşı Kaymakam Vekili Mesut Yakuta, Yenilik ve EÄŸitim Teknolojileri Genel Müdürü Anıl Yılmaz, Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Hızır AktaÅŸ, Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Mümin NuhoÄŸlu, öÄŸretmenler, okul idarecileri ve veliler katıldı.

Saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşının okunmasının ardından, öÄŸrenciler tarafından günün anlam ve önemine istinaden ÅŸiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. Daha sonra okula yeni baÅŸlayan birinci sınıf öÄŸrencilerine diÄŸer öÄŸrenciler tarafından “Okulumuza HoÅŸ Geldiniz” diyerek çiçekler takdim edildi.

Buradaki konuÅŸmasında Vali UstaoÄŸlu, yeni eÄŸitim öÄŸretim yılının tüm öÄŸrenci, öÄŸretmen ve velililere hayırlı olmasını dileyerek; “GeleceÄŸimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaÅŸlarına ve öÄŸretmenlerine kavuÅŸtuÄŸu yeni bir eÄŸitim öÄŸretim dönemine daha ulaÅŸmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiÄŸi ÅŸartlar yanında; yüreÄŸi insan sevgisi ile dolu; Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel deÄŸerlerini benimseyen, koruyan birer birey olarak yetiÅŸtirmek en büyük arzumuzdur.

GeçtiÄŸimiz yıllarda olduÄŸu gibi öÄŸrenci, öÄŸretmen ve velilerimiz arasında kurulacak saÄŸlıklı bir iletiÅŸim ve iÅŸbirliÄŸi ile bu eÄŸitim -öÄŸretim yılının da verimli ve baÅŸarılı geçmesini diliyorum” dedi.

KonuÅŸmaların ardından Vali UstaoÄŸlu, derse girerek öÄŸrencilerle sohbet etti.