KIZINI KURTARMAK İÇİN SUYA ATLAYAN BABA 28 GÜN SONRA TOPRAĞA VERİLDİ
04/03/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

KIZINI KURTARMAK İÇİN SUYA ATLAYAN BABA 28 GÜN SONRA TOPRAĞA VERİLDİ

SAMSUN'un Terme ilçesinde, ırmaÄŸa düÅŸen kızı Gizem Günal'ı (20) kurtarmak için atladığı suda kaybolan ve 28 gün sonra cansız bedeni bulunan baba Gürsel Günal(50), son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı.

Olay, 4 Åžubat akÅŸamı Terme Irmağı'nda yaÅŸandı. Gürsel Günal, ırmaÄŸa düÅŸen kızı Gizem Günal'ı kurtarmak için suya atladı ancak gözden kayboldu. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye Samsun BüyükÅŸehir Belediyesi Ä°tfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler suda kaybolan baba ve kızı için arama- kurtarma çalışması baÅŸlattı. Ä°tfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan genç kız, saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kızını kurtarmak için suya atlayan baba ise bulunamadı.

Samsun Emniyet MüdürlüÄŸü Su Altı Grup AmirliÄŸi'ne baÄŸlı 'balık adamlar' tarafından yürütülen arama çalışmaları kapsamında dün sabah Gürsel Günal'ın cansız bedeni, nehre atladığı köprüden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulundu. Günal'ın 28 gün sonra ulaşılan cesedi, otopsi için Samsun EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ°

Baba Günal'ın cenazesi bu sabah yakınları tarafından teslim alınarak, Terme ilçesine baÄŸlı Bazlamaç Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından da Bazlamaç Merkez Camisi'ne götürüldü. ÖÄŸle vaktine müteakip kılınan cenaze namazına acılı aile üyelerinin yanı sıra Samsun Valisi Osman Kaymak, Terme Belediye BaÅŸkanı Ali Kılıç ile kamu kurum ve kuruluÅŸları müdürleri katıldı. Günal, aile kabristanlığında topraÄŸa verildi. Öte yandan Gizem Günal'ın tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildiÄŸi öÄŸrenildi.