Rize'de 3 Kişinin Katil Zanlısı Ölü Bulundu
03/05/2020
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Rize'de 3 Kişinin Katil Zanlısı Ölü Bulundu

Rize'nin Pazar ilçesinin Åžehitlik köyünde dün arazi anlaÅŸmazlığı nedeniyle akrabası olan 3 kiÅŸiyi silahla vurarak öldüren ÅŸahıs, bu sabah olay yerine 300 metre mesafede dere yatağında ölü olarak bulundu. Åžahsın iÅŸlediÄŸi cinayetler sonrası intihar ettiÄŸi düÅŸünülüyor.

Pazar ilçesinde arazi anlaÅŸmazlığı nedeniyle dün çıkan tartışma 4 ölümle sonuçlandı. Ä°lçenin Åžehitlik köyünde aralarında arazi anlaÅŸmazlığı olduÄŸu belirtilen köy muhtarı Osman DalyanoÄŸlu ile amcasının oÄŸlu Hasan DalyanoÄŸlu arasında çıkan tartışmada, Hasan DalyanoÄŸlu muhtar akrabası Osman DalyanoÄŸlu ve eÅŸi Bahriye DalyanoÄŸlu ile diÄŸer bir akrabası Åžerife DalyanoÄŸlu'na silahla ateÅŸ etti.

Muhtar Osman DalyanoÄŸlu (51) ve eÅŸi Bahriye DalyanoÄŸlu (50) olay yerinde hayatını kaybederken, vücuduna kurÅŸunlar isabet eden Åžerife DalyanoÄŸlu da Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Recep Tayyip ErdoÄŸan Üniversitesi (RTEÜ) EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırılan DalyanoÄŸlu, dün gece tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan zanlı Hasan DalyanoÄŸlu'nun cesedi, jandarma ekiplerince olay yerinden 300 metre mesafede köydeki dere yatağında bulundu.

Ölen 3 kiÅŸi için mezar yeri kazan ÅŸahıs, yerde yatan birisini gördü. Åžahsın yanına gittiÄŸinde ise yerde cansız yatan kiÅŸinin olayın zanlısı Hasan DalyanoÄŸlu olduÄŸu ortaya çıktı.

DalyanoÄŸlu'nun iÅŸlediÄŸi cinayetler sonrasında piÅŸman olarak intihar ettiÄŸi düÅŸünülüyor.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.