Zorluoğlu Uzungöl'de İncelemelerde Bulundu
21/12/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Zorluoğlu Uzungöl'de İncelemelerde Bulundu

Trabzon BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Murat ZorluoÄŸlu yılbaşı öncesinde Uzungöl'de incelemelerde bulundu.

Trabzon BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Murat ZorluoÄŸlu, yaklaÅŸan yılbaşı öncesinde Uzungöl'de yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Uzungöl'e giden ve çalışmaları yerinde inceleyen BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Murat ZorluoÄŸlu'na, Çaykara Belediye BaÅŸkanı Hanefi Tok, TRABÄ°TAÅž Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Adnan Gül ve ilgili daire baÅŸkanları da eÅŸlik etti.BaÅŸkan ZorluoÄŸlu incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün ÅŸehrimizin ve ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'deyiz. Göreve baÅŸladığımız günden itibaren Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi olarak Uzungöl'e daha fazla yatırım yapmak, burayı turizm için daha cazip hale getirmek için gayretle çalışıyoruz. GeçtiÄŸimiz yıl altyapı çalışmalarına önem vermiÅŸtik ve bu kapsamda bölgenin kanalizasyon ve arıtma gibi sorunlarını çözmüÅŸtük. Bu yıl üst yapıya yöneldik. Çevre ve Åžehircilik Bakanlığımızla birlikte hazırladığımız projeler kapsamında Uzungöl'ü ziyaretçilerimiz için çok daha konforlu çok daha rahat dinlenebilecekleri, eÄŸlenebilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir alana dönüÅŸtürüyoruz. Gölün tüm çevresinin rahatlıkla dolaÅŸabilmesine olanak saÄŸlayacak kaldırım düzenlemelerini, tretuvar korkuluk düzenlemelerini yaptık. Peyzaj düzenlemelerini gerçekleÅŸtiriyoruz. Ä°nÅŸallah yılbaşından hemen sonra burada 2'inci büyük proje ile birlikte gölün etrafındaki alan, çok daha geniÅŸ bir ÅŸekilde vatandaşımızın kullanımına açılacak" dedi.

BaÅŸkan ZorluoÄŸlu, Uzungöl'ün giriÅŸinde ve çıkışında çok sayıda aracı alabilecek otopark inÅŸaatının da sürdüÄŸünü sözlerine ekledi.