Son nefesinde katilin adını söyledi
26/08/2021
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Son nefesinde katilin adını söyledi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaan Can Ö. (28), tartıştığı Keskin Yılmaz'ı 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Edilinen bilgiye göre olay, dün akÅŸam saat 22.30'da Akçay Mahallesi Ali Ä°leri Caddesi üzerinde bulunan boÅŸ arazide meydana geldi. Kaan Can Ö. ile Keskin Yılmaz arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüÅŸtü. Kaan Can Ö. yanında bulunan bıçakla Keskin Yılmaz'ı vücudunun çeÅŸitli yerlerinden 30 kez bıçakladı. Ä°hbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, iddiaya göre polise kendisini bıçaklayanlar arasında Enis Ü.'nün (27) de olduÄŸunu söyledi.

Tüm müdahalelere raÄŸmen gece yarısı hayatını kaybeden Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Olayın ardından polis tarafından yakalanan Kaan Can Ö., verdiÄŸi ilk ifadesinde, boÅŸ bir arsada konuÅŸurken aralarında tartışma çıktığını ve Yılmaz'ın kendisine silah çektiÄŸini ileri sürdü. Silahı ateÅŸlediÄŸini ancak kurÅŸunun isabet etmediÄŸini öne süren Kaan Can Ö., sonrasında Yılmaz'ı bıçakladığını itiraf etti. Kaan Can Ö., Keskin Yılmaz'ı kendisini vurması için Selçuk I. ve Fazıl Åž.nin gönderdiÄŸini de iddia etti.

Polis, Kaan Can Ö.'ün ifadesi üzerine Fazıl Åž.yi yakalayarak gözaltına alınırken, Selçuk I.'nın da yakalanması için çalışma baÅŸlatıldı. Keskin Yılmaz'ın yaralı haldeyken verdiÄŸi ifadesi doÄŸrultusunda Enis Ü. de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki iÅŸlemlerin ardından Kaan Can Ö., Enis Ü. ve Fazıl Åž. adliyeye sevk edildi.