Cinnet geciren İmam 3 çoçugun kafasına sıkarak öldürdü
31/08/2021
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Cinnet geciren İmam 3 çoçugun kafasına sıkarak öldürdü

Trabzon'un Of ilçesinde, imamın 3 çocuÄŸunu öldürmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. EÅŸini darbetmesi sonucu uzaklaÅŸtırma alan baba, eÅŸinden 3 kızını teslim alarak evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürdü. Daha sonra çocuklarının kafasına birer el ateÅŸ ederek öldüren baba, jandarmaya teslim oldu.

Emre GöktaÅŸ (36), 12 yıllık eÅŸiyle bir süredir ÅŸiddetli geçimsizlik yaÅŸamaya baÅŸladı. Ä°ddiaya göre, eÅŸi S. GöktaÅŸ 4 aydır eÅŸinin kendisini darbetmesi nedeniyle çocuklarını alarak evi terk etmiÅŸ, bunu kabullenemeyen Emre GöktaÅŸ kendisine 2 ay önce ÅŸiddet uyguladı.

EÅŸinin ÅŸikayetçi olması nedeniyle mahkeme tarafından 1 ay uzaklaÅŸtırma cezası alan Emre GöktaÅŸ, ayrı yaÅŸadığı eÅŸinden 3 kızını bugün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin UluaÄŸaç Mahallesi'ndeki evine getirdi.

Emre GöktaÅŸ, daha sonra kızları Y. GöktaÅŸ (11), H. GöktaÅŸ (8) ve E. GöktaÅŸ'ı (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurÅŸun sıkarak öldürdü. Emre GöktaÅŸ olay sonrası jandarma ekiplerine teslim olurken, 3 kızın cansız bedenleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.