Spor'a yakışmayan olayda Levyeler konuşdu
12/09/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Spor'a yakışmayan olayda Levyeler konuşdu

Trabzon'da 2 futbol kulübünün antrenörleri arasında, futbol sohbeti sırasında çıkan levyeli ve yumruklu kavgada baÅŸlarından yaralanan antrenörler, darp raporu alıp birbirlerinden ÅŸikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre Çınar (50) ile Trabzon 1'inci Amatör Küme ekiplerinden Araklı 1961 Spor Kulübü antrenörü MemiÅŸ Emin (37) arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüÅŸtü. Ä°ki teknik adam, yumruk ve levyeyle saldırıp birbirlerini yaraladı. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan antrenörler, çevredekilerin araya girmesiyle ayrıldı. Hastaneye giden MemiÅŸ Emin'in başına 12 dikiÅŸ atıldı. Başından yaralanan CoÅŸkun Çınar da baÅŸka bir hastanede tedavi edildi. Taburcu olan ve darp raporu alan 2 antrenör de polise baÅŸvurup, birbirlerinden ÅŸikayetçi oldu. Åžikayet üzerine soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

'ADAM ÖLDÜRMEYE TEÅžEBBÜS'

YaÅŸanan kavgayla ilgili 2 teknik adam da açıklamada bulundu. Antrenör MemiÅŸ Emin, kavga ettiÄŸi CoÅŸkun Çınar'ın kendisinden bir yıldır oyuncu istediÄŸini anlatarak, "Samimi olduÄŸumuz için sürekli konuÅŸuyorduk. Bir yıldır benden altyapı için bir oyuncu istiyordu. 4-5 gün önce benim ve kulüp baÅŸkanım hakkında argo konuÅŸtu. Dün de Türkiye Futbol Antrenörler DerneÄŸi (TÜFAD) Trabzon Åžubesi'nde karşılaÅŸtık. Otururken durup dururken bana hakaret içerikli kelimeler kullandı. Ben de 'düzgün konuÅŸ' dedim. Üzerime yürüyünce sonra arbede yaÅŸandı. Etraftakiler bizi ayırdı. Daha sonra farklı bir noktaya beni çağırdı. Üzerime koÅŸtu. Yanında biri vardı, onu engelledi. Sonra levyeyle kafama vurdu. Orada yere yığıldım, kendisi de kaçıp gitti. Yoldan geçen biri beni hastaneye getirdi. Kafama 12 dikiÅŸ atıldı. Gece 1'de hastaneden taburcu edildim. Bu normal bir olay deÄŸil. Öyle olsa konuÅŸur çözerdik ancak bu, adam öldürmeye teÅŸebbüs. Ölümle sonuçlanabilirdi. Allah yardım etti, beterinden korudu. Gerekli yerlere ÅŸikayetlerde bulunduk. Türk futbolunda böyle antrenörlerin olmasını istemiyorum" diye konuÅŸtu.

'HER Ä°KÄ° TARAFA DA YAKIÅžMADI'

YaÅŸananların her iki tarafa da yakışmadığını söyleyen CoÅŸkun Çınar da, her zaman olduÄŸu gibi olay günü de aynı ortamda otururken, sohbet esnasında ortamın gerildiÄŸini belirtti. Çınar, "Aramız iyiydi, samimiydik. Sohbet esnasında tahrik, küfür yok. Futbol üzerine konuÅŸurken bir anda ortam gerildi. O ayaÄŸa kalkınca, ben de ayaÄŸa kalktım. Bana önce kafa, daha sonra yumruk attı. DiÅŸim kırıldı, elmacık kemiÄŸim ÅŸiÅŸti, kafam yarıldı. Sonra orada bulunanlar bizi ayırdı. Yine arbede çıktı, kendimi savundum. Gerekli darp raporunu alıp ÅŸikayetçi oldum. Kesinlikle hakaret etmedim. Kendisi beni tahrik etti. Ä°lk müdahaleyi o yaptı, maÄŸdurum. YaÅŸanan bu olay futbolun içerisinde olan insanlar olarak her iki tarafa da yakışmadı. Böyle bir ÅŸey yaÅŸadığım için üzgünüm. Dilerim tekrarı olmaz" dedi.