Mororsiklet tutkunları Ordu'da buluştu
26/09/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Mororsiklet tutkunları Ordu'da buluştu

"Büyük Karadeniz BuluÅŸması" etkinliÄŸi ile farklı illerden gelen 700 motosikletli Ordu'da buluÅŸtu.

Ordu BüyükÅŸehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, BüyükÅŸehir Belediyesi ve Ordu Motosiklet Kulübü iÅŸ birliÄŸinde, Gülyalı ilçesindeki Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı'nda gerçekleÅŸtirilen etkinliÄŸe, 13 ilden 700'ü motosikletli olmak üzere toplam 1500 kiÅŸi katıldı.

Artvin, Trabzon, Rize, Giresun, Samsun, GümüÅŸhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Elazığ, Tokat, Amasya ve Sinop'tan gelen motosiklet tutkunları, burada hem stres attı hem de çeÅŸitli gösteriler sundu.EtkinliÄŸe katılan Ordu BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Mehmet Hilmi Güler de motosiklete binerek katılımcılarla birlikte tur attı.

Güler, burada yaptığı konuÅŸmada, Ordu'da müthiÅŸ bir atmosfer yaÅŸadıklarını belirterek, "13 ilden 28 spor kulübüne baÄŸlı oldukça fazla bir katılımcı sayısı var. Büyük bir enerji, büyük bir güç ve turizm tanıtma faaliyeti." dedi.Åžehre, Durgun Su Sporları Merkezi ve Kamp Alanı gibi çok önemli bir eser kazandırdıklarını belirten Güler, "Ordu'muza bu eser çok çok farklı ÅŸeyler kazandırıyor. Merkezimiz kano, yelken sporlarına ev sahipliÄŸi yapmanın yanı sıra karavan turizmine de büyük katkı sunuyor. Tüm bu organizasyonları yapabilmek için bu çalışmaların altyapısını oluÅŸturmak çok önemli. YaÅŸadığım mutluluÄŸu kelimelerle ifade edemiyorum.

Ordu sınırlarını aÅŸtı, tüm dünya tanımaya baÅŸladı." diye konuÅŸtu.Ordu Motosiklet Kulübü BaÅŸkanı Mehmet Ataç ise Ordu'ya kazandırdığı eser dolayısıyla BaÅŸkan Güler'e teÅŸekkür ederek tüm katılımcıların organizasyondan memnun kaldığını dile getirdi.Etkinlik, katılımcılara çeÅŸitli hediyeler dağıtılmasının ardından sona erdi.