Edin Visca, Trabzonspor'a transfer oldu
05/01/2022
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Edin Visca, Trabzonspor'a transfer oldu

Edin Visca, Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu, Medipol BaÅŸakÅŸehir BaÅŸkanı Göksel GümüÅŸdaÄŸ ve Visca, transfer süreciyle ilgili ortak basın toplantısı düzenledi. AÄŸaoÄŸlu, "En zorlandığım transfer oldu" dedi.

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca'yı kadrosuna kattı.

Trabzonspor Kulübü BaÅŸkanı Ahmet AÄŸaoÄŸlu, Edin Visca'nın transferi için yaklaşık iki aydır çabaladıklarını dile getirdi.

"Transferle alakalı çok ÅŸey yazıldı, çizildi. Bugün ÅŸu saat itibarıyla transferi neticelendirmiÅŸ bulunuyoruz." diyen AÄŸaoÄŸlu, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Bu transferde bize her türlü kolaylığı saÄŸlayan deÄŸerli baÅŸkanımız Göksel GümüÅŸdaÄŸ Beyefendi'ye çok teÅŸekkür etmek istiyorum. Bu 3,5 yıllık süreç içerisinde en zorlandığım, en uzun süren transferlerden birisiydi. Tabii ki kulübün en deÄŸerli oyuncusu. Hepinizin yakından tanıdığı, hocamızın çok istediÄŸi, camiamızın da uzun süredir beklediÄŸi bir transferdi. Bizim de Trabzonspor olarak ekonomik yapımız belli. Ekonomik anlamda namütenahi ÅŸartları olan bir kulüp deÄŸiliz. Biz de burada 10 milyon Trabzonspor taraftarının, büyük bir camianın ekonomik haklarını, daha doÄŸrusu finansal varlıklarını en iyi ÅŸekilde idare etmekle yükümlüyüz. Kulüple beraber gelebileceÄŸimiz en son noktaya geldik ve el sıkıştık. Visca'yla da anlaÅŸtık. Ücret anlamında çok büyük kolaylık saÄŸladığını ifade etmek ve kendisine de teÅŸekkür etmek istiyorum."

Visca'nın Medipol BaÅŸakÅŸehir'e 11 yıl hizmet ettiÄŸine dikkati çeken AÄŸaoÄŸlu, "Bizim için önemli bir transferdi. Hocamızın çok istediÄŸi bir oyuncuydu. Önemli katkılarda bulunacağından en ufak bir ÅŸüphemiz yok. Zaten Türk futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı bir isim. Biz yarının hesabını yapmıyoruz, hep uzun vadeli düÅŸünüyoruz. Ne bugünü, ne yarını, yarından sonraki günü... Çünkü Trabzon camiası ilginç bir camiadır. Her zaman baÅŸarı ister, baÅŸarıyı da bugün deÄŸil, dün ister. Åžampiyonluk ister, onu da dün ister. Sabır kelimesinin Samsun'un doÄŸusunda fazla bir anlam ifade etmediÄŸi bir ÅŸehir. Onun için son 1,5 yıldır çok sistemli, planlı ve programlı çalışma yürütüyoruz." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Transferleri en ince ayrıntısına kadar düÅŸünerek yaptıklarını aktaran BaÅŸkan AÄŸaoÄŸlu, "Sportif, ekonomik, idari anlamda planlı ve programlı bir çalışmanın neticesinde bu noktaya geldik. Aynı disiplinle çalışmalarımızı sürdürerek de önümüzdeki 2-3 senenin planını ve programını yapıyoruz. Ä°ÅŸte solumda görmüÅŸ olduÄŸunu (Visca) kardeÅŸimiz de bize o anlamda katkıda bulunacak. Türk futbolunun da çok önemli bir deÄŸeri. Ben kendisine 'HoÅŸ geldin.' diyorum." ifadelerini kullandı.

Visca: "Sezon sonunda başkanla birlikte kupa kaldıracağız"

Bordo-mavili ekibin yeni transferi Edin Visca, çok mutlu olduÄŸunu belirterek, "BildiÄŸiniz gibi 10 seneden sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın baÅŸkan (Göksel GümüÅŸdaÄŸ), benim babam gibi. Öncelikle bana izin verdiÄŸi için teÅŸekkür ediyorum. Uzun zaman oturduk, konuÅŸtuk. Çok teklif geldi ama beni bu kadar isteyen bir camia olmadı. Sayın Ahmet BaÅŸkan'a da teÅŸekkür ediyorum. Heyecanlıyım, mutluyum ve Trabzonspor'a gideceÄŸim için motiveyim. Büyük bir camia ile birlikte ÅŸampiyonluk yaÅŸayıp, Åžampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorum. Burada çok ÅŸey yaÅŸadık. Åžampiyonluk yaÅŸadık, Åžampiyonlar Ligi'ne gittik. Ayrılmak kolay deÄŸil. Büyük bir camiaya gidiyorum. Ä°nÅŸallah saÄŸlıklı, huzurlu bir sezon sonunda baÅŸkanla birlikte kupa kaldıracağız." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

"Trabzonspor camiası beni yıllardan beri istiyor." açıklamasında bulunan Visca, "Çok yakın hissediyorum. Yarın da imzadan sonra taraftarlarla beraber sahada performansımı daha fazla göstereceÄŸim. Sezon sonunda hedeflerimize ulaÅŸacağız. Abdullah Avcı, benim öÄŸretmenim. Onunla konuÅŸtuk. Beni isteyen bir hoca. Ben de onunla tekrar çalışmak istedim. Bir sistem arasına gireceÄŸim. Çok motiveyim. Antrenmanları ve maçları bekliyorum. Benim görevim sahada." diyerek sözlerini tamamladı.