Yolun açık olsun Egemen Korkmaz
27/06/2022
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Yolun açık olsun Egemen Korkmaz

Trabzonspor’un  yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz ekipten ayrıldı,yolun açık olsun….

2021-2022 sezonunu ÅŸampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor’da bugün baÅŸlayacak yeni sezon hazırlıklarında teknik ekipte fire yaÅŸandı. Bir dönem Trabzonspor’da forma giyen ve ÅŸampiyonluk sezonunda Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenör Egemen Korkmaz ekipten ayrıldı.

Sezonun bitiminde ayrılması gündeme gelen Korkmaz'ı takımda kalması için ikna etmeye çalışan Abdullah Avcı’nın çabaları da yetersiz kaldı. Ailevi nedenlerle ayrılık kararı alan Korkmaz, yeni sezon hazırlıklarının baÅŸlangıcı olarak bugün saat 18.00’de yapılacak ilk idmana katılmayacak.

Korkmaz’ın ayrılığı üzerine Trabzonsporlu Bakasetas, eski antrenörü için veda mesajı yayımladı. Egemen Korkmaz’a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda eden Anastasios Bakasetas, “Harika kiÅŸi, fantastik karakter. Her ÅŸey için teÅŸekkürler” ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde 2007-2008 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan ve 3 sezon bordo-mavili formayı terleten Korkmaz, 2019’da kariyerini noktaladı. Ä°lk antrenörlük tecrübesini Denizlispor’da Mehmet Özdilek’in yardımcısı olarak yapan Korkmaz, sonrasında yine Özdilek’in ekibinde Erzurumspor’da görev aldı. Abdullah Avcı ile birlikte 2020 yılında Trabzonspor’da göreve baÅŸlayan Korkmaz, hocalık kariyerinin ilk ÅŸampiyonluÄŸunu yaÅŸadığı bordo-mavili takıma bugün itibarıyla veda etti.

Yolun açık olsun…