Trabzon Ä°YÄ° Parti Divan Kurulu Belli Oldu
05/09/2019
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Trabzon Ä°YÄ° Parti Divan Kurulu Belli Oldu

Ä°YÄ° Parti Trabzon Ä°l Yönetiminin, gerçekleÅŸtirdiÄŸi toplantıların ikincisinde Ä°l Divanı açıklandı.

Ä°YÄ° Parti Ä°l BaÅŸkanı Azmi Kuvvetli baÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirilen yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleri bölgenin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözümler konusunda istiÅŸarelerde bulunuldu. Yönetim Kurulu üyelerinden Ä°YÄ° Parti Trabzon Ä°l BaÅŸkanlığı’nın 5 bin kiÅŸilik üye hedefine yönelik çalışmalar yapmalarını beklediÄŸini belirten Ä°l BaÅŸkanı Azmi Kuvvetli, “Trabzon olarak üye sayımızla zaten Türkiye ortalamasının üzerindeyiz. Ancak daha iyisini baÅŸarmamız mümkün. Bu doÄŸrultuda sizlerden üzerinize düÅŸeni yapmanızı bekliyorum. Hızla büyüyen partimizin yakaladığı bu ivmeye üye sayımızı arttırmak suretiyle için katkı saÄŸlamanızı istiyorum” dedi.

OluÅŸturulan il divanına iliÅŸkin de konuÅŸan Ä°l BaÅŸkanı Kuvvetli, yapılan görevlendirmelerde, genel merkezin divan teÅŸkilatını uyulması amacıyla divandaki görev sayısının 18’den 16’ya düÅŸürüldüÄŸünü aktardı. Ä°YÄ° Parti Genel Merkezi divanı modelinin artık il teÅŸkilatlarında aynı ÅŸekliyle uygulanacağını belirten Kuvvetli, “OluÅŸturduÄŸumuz il divanıyla güzel hizmetlere imza atacağımızdan ÅŸüphemiz yok. Divanın dışında kalan arkadaÅŸlarımızla da bu süreçte birlik içerisinde çalışacağımıza yönelik inancımız tam. Bu doÄŸrultuda oluÅŸturduÄŸumuz il divanında görev alan tüm arkadaÅŸlarımıza hayırlı olsun diyorum. Ä°YÄ° Parti Trabzon olarak ÅŸehrimizin sorunlarına yönelik eleÅŸtiri yapmaya ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceÄŸiz” ifadelerini kullandı.

 

Divan kurulu ÅŸu isimlerden oluÅŸtu:Kuvvetli, “Ä°YÄ° Parti Trabzon Ä°l BaÅŸkanlığı Divanımız ÅŸu isimlerden oluÅŸmaktadır” diyerek divanda görevlendirilen isimleri ÅŸöyle sıraladı: “Siyasi Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Mehmet Ali Yıldız, Ä°l Sekreteri Mustafa Ä°ÅŸler, TeÅŸkilat BaÅŸkanı Refik Ahmet NuhoÄŸlu, Mali Ä°ÅŸler BaÅŸkanı Erdal Uzun, Ekonomi Politikaları BaÅŸkanı Fatma Arıcı, Yerel Yönetimler BaÅŸkanı Yavuz Kahraman, Hukuk ve Seçim Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı S. Salih BekiroÄŸlu, Milli Güvenlik Politikaları BaÅŸkanı M. Åžükrü HacıahmetoÄŸlu, Parti Sözcüsü Erda Aygün, EÄŸitim Politikaları BaÅŸkanı Erhan EroÄŸlu, Kadın Politikaları BaÅŸkanı Aysen Aydın, Kalkınma Politikaları BaÅŸkanı Ali Kaplan, Gençlik Politikaları BaÅŸkanı Tekin Türeli, Toplumsal Politikalar BaÅŸkanı Osman DeliloÄŸlu, STK ile Ä°liÅŸkiler BaÅŸkanı Ahmet Çakır, Uluslar Arası Ä°liÅŸkiler BaÅŸkanı Sezgin OÄŸul.”