İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon'da Ziyaretlerde Bulundu
27/11/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon'da Ziyaretlerde Bulundu

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, "Bu sistemin arızalarını düzeltelim ve tam bir kuvvetler ayrılığı ÅŸeklinde, vesayet sistemlerinin de ortadan kalktığı bir parlamenter sistem, arızaları giderilmiÅŸ bir sistem inÅŸa edelim." dedi.

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, "Bu sistemin arızalarını düzeltelim ve tam bir kuvvetler ayrılığı ÅŸeklinde, vesayet sistemlerinin de ortadan kalktığı bir parlamenter sistem, arızaları giderilmiÅŸ bir sistem inÅŸa edelim." dedi.AkÅŸener, BeÅŸikdüzü ilçe Belediye BaÅŸkanı Ramis Uzun'u ziyareti sırasında yaptığı konuÅŸmada, Uzun'un, Millet Ä°ttifakı'nın adayı olarak seçimlere girdiÄŸini ve kazandığını söyledi.

Millet Ä°ttifakı iÅŸbirliÄŸinin güzel sonuçlar getirdiÄŸini belirten AkÅŸener, "Dikkat edin, ayda bir kez bu sisteme ateÅŸ eden tavır ve davranışlarla karşılaşıyoruz biz. Ayda bir, hiç sekmiyor. Böyle bir algoritma var, her taraftan bir ÅŸey çıkıyor. Biz de alıştık bu tür iÅŸlere. Kompetan olduk bu iÅŸi atlatma konusunda, uzman olduk hepimiz." diye konuÅŸtu.