Hakan Keleş maç sonu degerlendirmesi
16/10/2021
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Hakan Keleş maç sonu degerlendirmesi

Süper Ligi'n 9. haftasında konuk ettiÄŸi Çaykur Rizespor'u 2-0 maÄŸlup eden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan KeleÅŸ, "1-2 galibiyetle de hiçbir ÅŸey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde ÅŸimdi bir Antep maçı var" dedi.

KeleÅŸ, karşılaÅŸmanın ardından düzenlediÄŸi basın toplantısında, kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Oyuncularını tebrik eden KeleÅŸ, müthiÅŸ bir mücadele gösterdiklerini dile getirerek, ÅŸöyle konuÅŸtu:

"Arada çok iyi çalıştık. Bu maça da iyi hazırlandığımızı düÅŸünüyorum. Maçın başında yine üstün taraftık. Rakip eksik kaldıktan sonra da üstünlüÄŸümüz devam etti. Ceza sahasında toplarla buluÅŸtuk, ancak sonuçlandırmada sıkıntılarımız vardı. Daha önce oyunu koparabilirdik. Rakibimize de çok fazla pozisyon verdiÄŸimizi düÅŸünmüyorum. Genel olarak oyun üstünlüÄŸü ve kazanılan 3 puan beni mutlu etti. Bir çıkışımız var. Bunu devam ettirip üst sıralara doÄŸru tırmanmak istiyoruz."

Gelecek hafta Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaÅŸacaklarını anımsatan KeleÅŸ,"1-2 galibiyetle de hiçbir ÅŸey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Önümüzde ÅŸimdi bir Antep maçı var. Ona çok iyi bir ÅŸekilde, moralli bir ÅŸekilde hazırlanacağız. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. Åžu ana kadar oynadığımız çoÄŸu maçta da hep üstün taraftık. Ä°nÅŸallah orda da hak ettiÄŸimiz bir 3 puan alıp döneriz." deÄŸerlendirmesinde bulundu.