Nenad Bjelica mac sonu açıklamaları
26/08/2023
murat
0 yorum
PAYLAÅž

Nenad Bjelica mac sonu açıklamaları

Bjelica "Rakibimiz daha takım gibi gözüktü. Takım olma ifadelerinin içini dolduran takım. Biz bunu gösteremedik. Biz bugün takım ruhunu, o inancı gösteremedik." dedi.

Bjelica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça istedikleri gibi baÅŸlayamadıklarını belirtti.

Rakiplarinin çok mücadele ettiÄŸini ifade eden Bjelica, "Rizespor hak ettiÄŸi bir galibiyet aldı. Çok gol pozisyonundan yararlanamadık. Maçta ilk yarı ve ikinci yarı deÄŸerlendiremediÄŸimiz gol fırsatları vardı. Bunlardan yararlanabilsek maçın sonucu farklı olacaktı. Maçın içerisinde iyi, kötü anlarımız vardı. Rakibimizin ilk tehlikesi gol olunca ister istemez endiÅŸe oldu. Ä°kinci yarı ofansif kadro ile sahaya çıktık. Maçın en iyi olduÄŸumuz anlarında kalemizde 3. golü yedik. Herkes son saniyeye kadar mücadele etmesine raÄŸmen maç istemediÄŸimiz bir sonuç ile bitti." diye konuÅŸtu.

Yeni transferlerin alışma sürecinde olduÄŸuna dikkati çeken Bjelica, "Kolay deÄŸil, 10 yeni oyuncumuz var. bizimle beraber Trabzonspor'a alışmaya çalışıyor. bunlar için süreç gerekli. Åžu anda yapmamız gereken çalışmak ve takımı hak ettiÄŸi yere ulaÅŸtırmak." ifadelerini kullandı.

Bjelica, Umut Bozok'un milli takımda oynayan bir oyuncu olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Bu ÅŸekilde baskıyı hak etmediÄŸini düÅŸünüyorum. Enis Destan için de aynı. Elimizdeki en hazır oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. Siz olsanız kimi oynatırsınız? Size soruyorum. Milli takımda oynayan, antrenmanda elinden gelen her ÅŸeyi yapmaya çalışan bir Türk oyuncunun basın tarafından deÄŸersizleÅŸtirilmeye çalışılmasını anlamıyorum. Onun üzerine gelen baskıyı ve yıkımı her gün telafi edip hazırlamak zorundayım. Umut Bozok baktığınızda en çok gol katkısı veren oyuncu. Bugün eleÅŸtirilse de elinden gelen her ÅŸeyi yapmaya çalışan bir oyuncu. Belki en iyi gününde deÄŸildi ama baÅŸka oyuncularda vardı."

"Rizespor ile aramızdaki fark takım olma farkıydı"

Kazanma arzusunun takımında hiçbir zaman eksik olmayacağını iÅŸaret edenBjelica, "Rizespor ile aramızdaki fark, takım olma farkıydı. Rakibimiz daha takım gibi gözüktü. Takım olma ifadelerinin içini dolduran takım. Biz bunu gösteremedik. Biz bugün takım ruhunu o inancı gösteremedik. Aramıza katılan genç oyuncular var. Bu oyuncuların Trabzonspor seviyesine çıkabilmeleri için sabır göstertmemiz gerekiyor. Aramıza yeni katılanlar var. Ritme ayak uydurmaları, geçen yıl devam eden oyuncuların ritmi bulmaları gerekiyor. Rakibimiz takım olma olgusunun için doldurdular, bizim için bu eksik oldu." deÄŸerlendirmesinde bulundu.

Bjelica, takımda bir parça olmak için çaba harcamayanların, takım ruhunun içerisinde olmayanların takımda olamayacağını deÄŸerlendirerek, "Hiç kimse takımın üstünde deÄŸil. Kimse takımdan büyük deÄŸil." sözlerine ekledi.