Neler Oluyor
14/10/2020
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Neler Oluyor

DOÄžA KATLÄ°YAMINA DUR DENÄ°LEÇEK MÄ°?

Trabzon Araklı ilçesi Kayaiçi mahallesinde bulunan taÅŸ oçagı dumanlarıyla cevreyi katlediyor.Dumanlar adeta agaçları tozlarıyla örtmüÅŸ.TaÅŸ ocağından çıkartdıgı magzemeyi kırarken doÄŸayı katlediyor.

Çıkartılan magzemeyi kırarken teknolojiden uzak kırma yöntemi kullandıkları için cevre bu halde.

GÜMÜÅžHANE’DE BÄ°R KÖY KARANTÄ°NAYA ALINDI

GümüÅŸhane’nin Torul ilçesine baÄŸlı Yücebelen köyünde yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) testi pozitif çıkan vatandaÅŸlar ve temaslıları belirlenince köyün bir bölümü karantinaya alındı.

ARAKLI’DA KORKUTAN YANGIN

Araklı'nın Çankaya Mahallesi Çamlıca Küme evleri bölgesinde yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle ormanlık alanda hızla yayılan yangın itfaiye erleri ve bölge haklı tarafından güçlükle söndürüldü.Yangınla ilgili soÄŸutma iÅŸlemi devam ediyor.

Neden çıktığı henüz bilinmeyen yangınla ilgili soruÅŸturma devam ediyor.

AK PARTÄ° OF Ä°LÇE BAÅžKANLINI GENEL MERKEZ ONADI

Ak Parti Trabzon ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ederken en fazla merak edilen ve birçok ismin gündeme geldiÄŸi Ak Parti Of Ä°lçe BaÅŸkanlığı için Ak Parti Genel Merkezi kararını verdi.

 AK Parti Mevcut Ä°lçe BaÅŸkanı Hakan TerzioÄŸlu ile birlikte bugün Ankaraya giden Of Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ahmet ÇapoÄŸlu, Erkan Öztürk, Ulvi Ulu ve Halil Ali ReisoÄŸlu kendilerini Genel Merkez'e anlattı.

Yapılan deÄŸerlendirme sonucu Ak Partinin hafta sonu yapılacak Of ilçe kongresine Of Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ahmet ÇapoÄŸlu’nun tek aday olarak gideceÄŸi konusunda fikir birliÄŸine varıldı.