Kontrolden çıkan araç  dereye yuvarlandı;1 kişi öldü 3 kişi yaralandı
06/04/2022
murat
0 yorum
PAYLAŞ

Kontrolden çıkan araç dereye yuvarlandı;1 kişi öldü 3 kişi yaralandı

GümüÅŸhane’nin Kürtün ilçesinde köyüne giden BeÅŸir köyü muhtarı Ali Karahan yönetimindeki araç kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada 1 kiÅŸi öldü, 3 kiÅŸi yaralandı.

Alınan bilgiye göre Kürtün Devlet Hastanesinde tedavi gören babasını taburcu ettikten sonra birlikte köye dönmek için yola çıkan BeÅŸir Köyü Muhtarı Ali Karahan (55) yönetimindeki 55 AE 811 plakalı araç Yukarı Kürtün grup yolunun Elmalı Altı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yaklaşık 20 metre yükseklikten dereye yuvarlandı.

Kazanın ardından muhtar Karahan, babası Cemal (85) ve kız kardeÅŸi Güldane Karahan (32) vatandaÅŸların yardımıyla araçtan çıkarılıp kıyıya ulaşırken annesi Hanife Karahan (72) olay yerinde bulunamadı.

Olay yerine ulaÅŸan Ä°l Afet ve Acil Durum MüdürlüÄŸü ve Jandarma ekipleri ise yaptıkları çalışmada yaÅŸlı kadının aracın altında sıkıştığını belirledi. Vinç yardımıyla aracı kaldırınca Hanife Karahan’ın cansız bedenine ulaÅŸan ekipler halat yardımıyla cesedi yola çıkardı. Karahan’ın cenazesi Kürtün Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan muhtar Karahan, babası Cemal ve kız kardeÅŸi Güldane Karahan olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kürtün Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Muhtar Karahan ve babası Cemal Karahan ileri tetkik ve tedavi için GümüÅŸhane Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.