Tff 2LiÄŸ Beyaz grupda DoÄŸu Karadeniz Temsilcilerinin Durumu
07/01/2019
murat
0 YORUM
PAYLAÅž

Tff 2LiÄŸ Beyaz grupda DoÄŸu Karadeniz Temsilcilerinin Durumu


Tff 2.liÄŸ Beyaz grupda DoÄŸo Karadeniz takımlarının durumu devre arasında gözden ceirelim.

Samsunspor ile baÅŸlıyalım sezon baÅŸladığında Samsunspor Teknik Direkrörü Taner TaÅŸkın“liÄŸde ortalama maç başı puanımızı 2’nin altına düÅŸürmezsek liÄŸde istedığımız sonucu alırız“ demiÅŸti.Samsunspor 17 maçda 37 puan topladı.Taner TaÅŸkın dediÄŸi gibi puan ortalamzını ılk yarıda tutdurdu.Ä°lk yarıda dedığını tutdurdu.

Taraftar ve yönetime düÅŸende sezon sonunu bekleyip,mutlu sonu birlikte yaÅŸamaktır.

GümüÅŸhanespor liÄŸe Ziya DoÄŸan ile baÅŸladı,istedığı sonucu alamadı takım ve Ziya DoÄŸan ile yollarını ayırdı.GümüÅŸhanespor Metin Ä°lhan Ä°le anlaÅŸtı.Ben Metin Ä°lhanı ve Ziya DoÄŸan’ı tanımam ama Ziya DoÄŸan gibi bir Teknik Direktörü sezon sonuna kadar takımım başında tutmalıydı.

Ziya DoÄŸan sezon başında yaptığı açıklamada yenibir ve genç bir takım kurduk ve bu sezon bu takımdan çok ÅŸey beklememek gerektığını açıkladı.Takımın maddi imkanları doÄŸrultusunda hareket ettik dedi.GümüÅŸhanespor liÄŸin ilk yarısını 13.sırada tamamladı.Ziya DoÄŸan ile devam etseydi herhalde bundan kötü olmazdı.

Åžimdi ise Kulup BaÅŸkanı istıfa etti gelecek yönetim hangi hoça ile çalışmak ister oda ayrı bir muamma.Yeni gelecek yönetin inÅŸallah bir önceki yönetımın yaptığı yalnışı tekrarlayıpda hoca deÄŸiÅŸikliÄŸine gitmez.


YAZARIN DÄ°ÄžER MAKALELERÄ°